Onze ambachtsschool voor Massage:
                   MassageRijkdom

Wat doet aanraking met mij? Hoe kan ik mij verdiepen in mijn gevoelsleven? Waar liggen mijn verlangens en grenzen binnen aanraking?  Voel ik mij gekoesterd in mijn  leven? Mis ik aanraking eigenlijk wel?  Zijn mijn lichaam en ik vrienden?  Hoe bescherm ik mijn eigen grens? Hoe loop ik niet leeg van massageklanten die veel energie vragen?  Zijn dit herkenbare vragen voor je? Dan ben je bij  MassageRijkdom op de goede plek.

Ontwikkel je

Aanraking ontvangen en geven is een fundamentele levensbehoefte. Het voedt je lijf, je geest en zet je gevoel in beweging. Of je nu al masseur bent of niet, bij een opleiding van MassageRijkdom leer je naast de techniek van masseren zoveel meer. Het gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling rond aanraking en geraakt worden. Je ervaart het ambacht en brengt je voelen, willen en denken samen.

Uniek lesprogramma

Kom uit je hoofd en duik in je lijf met dit unieke massageprogramma. Volg het ontdekkingsjaar rond aanraking en leer jezelf kennen via massage . De onderdelen denken (hoofd), voelen (hart) en handelen (willen) komen iedere massagedag terug.
Je gaat een ontdekkingsreis naar binnen en buiten via verkenning in aanraking met massage als rode draad.
Dans, zang, body/mind/soul opdrachten, veel samen lachen en genieten staan samen met jou centraal. 


Kom ervaren hoe belangrijk aanraking is voor jou, je relatie en de andere mensen om je heen. Leer ondertussen alle kneepjes van het massagevak met diplomamogelijkheid.

Na een gratis persoonlijk gesprek met een van de oprichters en vaste docenten maak je kennis met MassageRijkdom. Respect voor grenzen van de ander en jezelf is erg belangrijk. Evenals mensenkennis, zelfkennis, rust en zelfvertrouwen. Onze opleiding besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Bovenal staat jouw persoonlijke leer- en ontdekkingsreis centraal. De docenten geven het beste van hun kennis aan jou. De omgeving waarin je leert is warm, veilig en inspirerend . 

Meer..